Syömishäiriöliitto - SYLI ry In English

Balettioppilaitoksessa kiinnitetään huomio syömishäiriöihin
SYLI-kummi kyseenalaistaa käsitykset ylipainosta
Oivalluksia Kouvolasta
On kiitosten ja jäähyväisten aika
Kohtaamisopas syömishäiriöitä kohtaaville ammattilaisille

Kuopion SYLI-keskuksen työntekijät Niina ja Anni työstävät yhdessä muiden liiton työntekijöiden kanssa opasta henkilöille, jotka kohtaavat työssään tai harrastustoiminnan parissa syömishäiriöitä ja niistä toipuvia.

Oppaan tarkoituksena on antaa eväitä syömishäiriöiden tunnistamiseen, oikeanlaiseen puuttumiseen ja niiden parissa toimimiseen. Sairauden syvällinen ymmärtäminen antaa välineitä oikeanlaiseen kohtaamiseen. Oppaan myötä haluamme vahvistaa uskoa siihen, että jokaisella on taito oppia kohtaamaan, tunnistamaan ja puuttumaan – tärkeintä on, että uskaltaa. Opas tarjoaa taustatietoa syömishäiriöistä – ja ennen kaikkea työkaluja ja sanoja syömishäiriötä sairastavien kohtaamiseen.

Kohtaamisopas julkaistaan alkuvuodesta 2018 ja sitä voi tilata Syömishäiriöliitosta. Seuraathan tiedotusta!

» Tukipuhelin 02 251 9207. Yhteystiedot