Syömishäiriöliitto - SYLI ry In English

NORSED: yhdessä kohti yhteiskuntaa ilman syömishäiriöitä
Kokemusasiantuntijana ammattilaisten keskellä
Suomen bioetiikkapäivässä pohdittiin ihmisarvoa ja ihmisoikeuksia
Hankala tapaus? Syömishäiriöpäivät 2017 käsittelee rinnakkaisdiagnooseja ja liitännäisoireita syömishäiriöiden hoidossa

AjankohtaisSYLILLINEN

Aiemmin ilmestyneiden artikkelien arkisto

VUOSI 2016

Toiminnanjohtajan tervehdys

Kiitos ja näkemiin – eläkkeelle jääneen terveiset
Liittoa alusta alkaen luotsannut Marja-Leena Laiho-Lehto jäi eläkkeelle syyskuun lopussa. Lue Mallun kirjoitus siitä, miten liitto aikoinaan syntyi ja miten syömishäiriötyö on kehittynyt.

Syömishäiriöliiton hallitus esittäytyy
Nyt pääsevät ääneen hallituksen jäsenet!

Uusi toiminnanjohtaja kokee järjestötyön omakseen
Anne Heikkinen aloitti toiminnanjohtajana elokuun alussa. Mistä Anne tulee ja mitä hän ajattelee järjestötyöstä?

NORSED: yhdessä kohti yhteiskuntaa ilman syömishäiriöitä
Neljä pohjoismaista syömishäiriöjärjestöä on aloittanut yhteistyön. Ensimmäinen yhteinen ponnistus oli keskustelun järjestäminen ammattilaisten konferenssissa lokakuussa.

Kokemusasiantuntijana ammattilaisten keskellä
Suvi Markus kertoo tunnelmistaan Neds-konferenssista sekä siitä, miltä tuntui puhua omasta syömishäiriökokemuksesta kansainvälisen ammattilaisyleisön edessä.

Suomen bioetiikkapäivässä pohdittiin ihmisarvoa ja ihmisoikeuksia
Maailman bioetiikkapäivää vietettiin 19.10. Syömishäiriöliiton toiminnanjohtaja oli mukana Suomen bioetiikkapäivän paneelikeskustelussa.

Syömishäiriöpäivät 2017 järjestetään tammikuussa Helsingissä. Jäsenet saavat osallistumismaksusta 100 euron alennuksen.

Jäsenlehti SYLILLISEN numerot vuosilta 2008–2015 löytyvät PDF-tiedostoina omalta sivultaan.

AjankohtaisSYLILLINEN – uusimmat artikkelit löytyvät täältä.

» Tukipuhelin 02 251 9207. Yhteystiedot