Pauliinan palsta - infoa (vo maanantaisin 01.09.11 alkaen!)

Pauliinan palsta on lopetettu toistaiseksi sitä tukeneen rahoituksen loppumisen johdosta. Palstan vanhoja kysymyksiä ja vastauksia voi lukea, mutta uusia kysymyksiä ja yksityisviestejä Pauliinalle ei voi enää lähettää.

Valvojat: Palsta-Admin, Pauliina Juntunen

Alueen säännöt
Älä postita tänne painoja, painoindeksejä, vaatekokoja, kalorimääriä, lihottuja tai laihduttuja kilomääriä äläkä tarkkoja ruokamääriä. Vältä mieluusti myös tarkkojen liikuntamäärien, paaston pituuksien tms. tietojen postittamista tänne. Lue foorumin säännöt Ylläpitäjän tiedotteista.

Pauliinan palsta - infoa (vo maanantaisin 01.09.11 alkaen!)

ViestiKirjoittaja Pauliina Juntunen » 27.02.2008, 18:25

Tervehdys kaikki, joita syömishäiriöt koskettavat jollakin tavalla!

Olen Pauliina Juntunen, psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti (YET). Työskentelen tällä hetkellä syömishäiriöiden parissa Jyväskylässä, aikaisemmin (n. 10 vuoden ajan) Helsingissä Lapinlahden sairaalassa ja Syömishäiriökeskuksessa.

Pidän tätä nettipalstaa toistaiseksi maanantaisin klo 17.00-18.00. Toivon ytimekkäitä kysymyksiä/ajatuksia (muistathan palstan säännöt!), joihin pyrin vastaamaan parhaani mukaan. Minulle voi lähettää myös yksityisiä viestejä (silloin voit kirjoittaa vapaammin, mutta silti ytimekkäästi, kiitos). Pyrin vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja viesteihin, mutta joskus on ollut ruuhkaa ja vastaaminen on viivästynyt (korkeintaan seuraavaan vastaanottokertaan), joten toivon kärsivällisyyttä. Kesäisin palsta toimii säävarauksella, eli en uskalla riskeerata, että tietokone hajoaa, jos olen kytkettynä verkkoon ukkosella.

Tapaamisiin!

PJ
Pauliina Juntunen
 
Viestit: 573
Liittynyt: 27.02.2008, 17:01
Paikkakunta: Jyväskylä

Paluu Pauliinan palsta: lopetettu toistaiseksi. KIRJOITTAMINEN PALSTALLE ON ESTETTY!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron