palstan loppuminen

Pauliinan palsta on lopetettu toistaiseksi sitä tukeneen rahoituksen loppumisen johdosta. Palstan vanhoja kysymyksiä ja vastauksia voi lukea, mutta uusia kysymyksiä ja yksityisviestejä Pauliinalle ei voi enää lähettää.

Valvojat: Palsta-Admin, Pauliina Juntunen

Alueen säännöt
Älä postita tänne painoja, painoindeksejä, vaatekokoja, kalorimääriä, lihottuja tai laihduttuja kilomääriä äläkä tarkkoja ruokamääriä. Vältä mieluusti myös tarkkojen liikuntamäärien, paaston pituuksien tms. tietojen postittamista tänne. Lue foorumin säännöt Ylläpitäjän tiedotteista.

Re: palstan loppuminen

ViestiKirjoittaja Pauliina Juntunen » 13.02.2012, 15:39

suzy kirjoitti:Oon vaan niin surullinen kun huomasin, että tämä palsta loppuu:( Tästä on ollut paljon apua, samoin yksityisviestien mahdollisuudesta Pauliinalle. Miten tästä eteenpäin, mistä nyt saa asiantuntevia, fiksuja neuvoja? Ei ainakaan omahoitajalta läheskään aina...


Kiitos, kiva kuulla, että palstasta on ollut apua. Toivottavasti saadaan myöhemmin lisää rahoitusta toiminnan pyörittämiseen. Jos ei homma toimi omahoitajan kanssa, voisiko pyytää vaihtoa? Varsinkin terapiaa hakiessa kannattaa olla tarkkana sen suhteen, että löytää sellaisen terapeutin, jonka kanssa työskentely toimii.
Pauliina Juntunen
 
Viestit: 573
Liittynyt: 27.02.2008, 17:01
Paikkakunta: Jyväskylä

Paluu Pauliinan palsta: lopetettu toistaiseksi. KIRJOITTAMINEN PALSTALLE ON ESTETTY!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron